21 Kasım 2012 Çarşamba

Modern Genç Odası

Crop mobilya bu senede sizlere özel mobilya üretimine son sürat devam etmektedir. Crop mobilya bir çok alandan mobilya üretimi yaptığı gibi sizlerin geleceği olan değerli çocuklarınız için genç odası da üretmektedir. 2012 genç odası modellerinde trend olan tüm modellerin üretimini yapmaktayız.

Eğer ki çocuğunuzun hayal dünyası geniş ve kendi odasını kendisi tasarlamak istiyorsa onunda tasarımlarını genç odası şeklinde düzenleyebiliyor ve üretimini en kısa sürede tamamlıyoruz.

Genç Odaları Çocuklarınızın Yaşam Alanı

Genç odaları çocuklarınızın yaşam alanlarıdır. Çünkü okul çağındaki çocuklarınız günlük yaşamlarında okul süresi boyunca en çok vakit geçirdikleri ortamları kendi odalarıdır. Bu yüzden genç odaları ne kadar kaliteli ve çok amaçlı olursa çocuğunuzda hem ders çalışma anında hemde oyun oynama anında hiçbir şekilde sıkılmaz ve derslerinde %100 performans ve dikkatli derslerini icra edebilir.

Bu açıdan genç odası takımları çok önemlidir ve en ince ayrıntısına kadar düşünüp o şekilde genç odaları alınmalıdır.

Aksi takdirde çocuklarınız ne odasında ders çalışmak ister nede oyun zamanında oynamak ister şu zamanın çocukları hep bu yüzden sürekli televizyon izlemekte ve televizyon bağımlısı olmaktadır.


Bu oluşmuş olan olumsuz ortamdan dolayı hem zeka gelişiminde hemde ders çalışma performansında büyük ve önemli bir derecede düşüş olabilmektedir. Bu açıdan genç odası çok önemlidir.

Genç Odası Modelleri

Sizlerde eğer çocuklarınıza genç odası almak istiyorsanız mutlaka crop mobilyanın genç odası modellerine bakmalısınız. Tüm trend modellerin üretimleri yapılmaktadır. 2012 yılının bu yaz aylarında genç odası alanlar pişman olmayacak çünkü çocuklarınız tüm vakitlerini büyük bir eğlenceli şekilde odalarında geçirecektir. Sizlerde çocuklarınıza okul öncesi hem güzel bir hediye hemde önemli bir motivasyon kaynağı vermek istiyorsanız. Hemen bağlantılarımızdan tıklayıp genç odası modellerimize bakabilirsiniz. Genç odası almak için geç kalmayın çünkü çocuklarınız sizlerin geleceği ve en değerli varlıklarınız.

11 Kasım 2012 Pazar

İNEGÖL MOBİLYA GENÇ ODALARI

İnegöl mobilya Genç odaı, nihayet devre mobilya sektöründe ki gelişmelerle ortaya çıkmış en ıyi mobilya türlerinden birisidir. çocukımızın rahat ve pratik kullanıma müsait odada büyümeleri, gelişimlerini tamamladıkı konutda daha elverişli ve çalışma ortamına uygun odada vakit geçirmeleri önemlidir. Bu sebeple üretilen genç odası takımında birçok faktör düşünülmüş ve hayata geçirilmiştir. ikea, Türkiye nin ve Dünya nın önde gelen markaından birisi oak bu alanda da çalışma yapmış ve en nitelikli genç odaını müşterilerine sunmuştur. ikea genç odaı çocukımızın dinlenmesi, reyin oynaması, ders çalışması, bilgisayar kullanması ve daha birçok faktör düşünülmüş ve hayata geçirilmiştir. ikea bilirkişi ekibi ıle yaptığı çalışmada genç çocukımızın ısteklerine de cevap vermeyi düşünmüş ve oda dekorasyonunda onın ısteklerine müsait devinim etmiştir. mesela futbola meraklı gençlerimiz ıçin bu alana yönelik tasarım yapmıştır. Bu da hem gençlerimizi ıstedikleri ortama kavuşturmuş hem de mobilya sektöründe yepyeni 1 hamle gerçekleştirmeyi başarmıştır. ikea genç odaında genellikle yalın renklere ağırlık versede, koyu renklerde mobilya bulmakta mümkündür. Oda ıçerisinde düzeni sağlamak, aradığınız herşeyi anında bulmak ve kalabalığı engellemek amacıyla yeni çözümler üreten firma, gardıropda bol çekmece ve sürgülü dolap hazırlamıştır. Buda gençlerimizin kıyafetlerini ve hususi eşyaını depolamasına aka muavin olmaktadır.ikea anneleri de düşünmüştür. çocukınızın odaını dağıtacağı kaçınılmaz 1 gerçektir. Bu yüzden lüzumlu yerlere çamaşır sepeti ve çöp kutuı yerleştirmiş, çocukımıza derli toplu olmayı öğretmeyi hedeflemiştir. 2012 senesinin en ıyi ıkea genç odası modellerini aşağıda ki resimlerden ınceleyebilirsiniz:

10 Kasım 2012 Cumartesi

İKEA YATAK ODASI

ikea, Türkiye de ve Dünya da ehemmiyetli yere sahip konut mobilya ve aksesuarları meydanında çalışmalar yapan markalardan birisidir. ikea bilhassa mobilya üretiminde ki ıdialı duruşu ve göz dolduran ürünleriyle dikkat çekerken, alıcıları de bu ürünlerin kalitesi ve gösterişi ıçin daimi ıkea yı takip etmektedir. ikea, Dünya standartlarında ki kaliteli işçiliği ve birinci derslik hammaddesi ıle kullanıcılarına sunduğu mahsullerde, uzun seneler teminat kapsamını da sunmaktadır. Bu yazımıza konu olan ikea mobilyası ıse döşek odası takımlarıdır. ikea yatak odalarında yalın renklere ağırlık vermiş ve bilhassa kırmızının tonlarından mükemmel mobilyalar üretmiştir. Oda dekorasyonunda da oldukça başarılı olan firma, kullandığı aksesuar ve süslemelerle müşterilerini memnun etmeyi bilmiştir. ikea yatak odası takımları nın başlıca özelliklerinden birisi de aynaların fazla kullanılmasıdır. Oda mobilyalarının derhal derhal hepsinde en az 1 tane ayna bulunmaktadır. Bu döşek odası ıçerisinde ki özgüveni arttırmak ıçin tasarlanmış ve ırak şark felsefesine dayanan 1 özelliktir. Döşek odası takımlarında normalin dışına çıkarak yuvarlak döşek modelleri de üreten ıkea, bu ürünleriyle de birçok kullanıcıyı kendisine hayran bırakmayı bilmiştir. Bu modellerine müsait nevresim takımları ve halı gibi mahsülleri de mağazasında satan firma, müşterilerinin ayaklarına kadar bütün ımkanları götürmektedir. 2012 senesinde en fazla tercih ediken ikea döşek odası modellerini aşağıda ki resimlerden ınceleyebilirsiniz:


2012 Dekoratif Mutfak Modelleri

2012  Dekoratif Mutfak Modelleri  Sade bir mutfak dekorasyonu kadar, oldukça lüx mutfak dekorasyon örenekleri de görmelisiniz.
Mutfak dolapları, Mutfak dolabı, mutfak dolap modelleri, değişik mutfak dekorasyon örnekleri, mutfak dekorasyon fikirleri, mutfak aydınlatma, mutfak dolabı seçimi

2013 Mutfak Dekorasyonu endash Lüx Mutfak dekorasyon Örnekleri

9 Kasım 2012 Cuma

Modern Bebek Odasi

Crop mobilya çok farklı çeşitlerde mobilyalar üretimi yapar ve büyük bir ürün yelpazesine sahiptir. Bu gurup içerisinde en önemli ve şu sıralar en çok tutulan modellerimiz başında bebek odası modelleri gelmektedir. Bebek odası modellerimiz arasında bu yılın en trend modelleri bulunmaktadır. Bundan önceki senelerde olduğu gibi bu yılda sizlere özel en modern bebek odası modelleri tasarladık ve siparişleriniz doğrultusunda üretimini yapmaktayız.
Çocuklarımız bizlerin en değerli varlıkları olduğu için onların hiçbir şeyden eksik kalmalarınızı istemeyiz ve daha doğmadan bile onun için bir çok hazırlığa girişiriz. Bunların başında da bebeğinizin gelişim süresi boyunca vakit geçireceği ortamı yanı bebek odasını eğlenceli bir ortama çevirmekle başlarız. Bebek odası ne kadar renkli ve eğlenceli olursa bebekte odasında kaldığı sürece sıkılmaz ve sizlere fazla zorluk çıkarmaz. Bunları dikkate alarak yapmış olduğumuz bebek odası tasarımlarına ana sitemiz üzerinden ulaşabilir ve tüm bebek odası modellerimize göz gezdirebilirsiniz.
Tüm bebek odası modellerimizin üretimlerinde 1. sınıf kalite malzeme kullanılır ve tamamıyla organik bir üretim yapılmaktadır. 2012 yılına ait tüm bebek odası tasarımlarımız için bağlantımızı kullanarak sayfamıza ulaşabilir ve beğenmiş olduğunuz bebek odası modeli için dilerseniz web sitemiz üzerinden, dilerseniz mail veya telefon aracılığı ile siparişlerinizi bizlere iletebilirsiniz.

Dış mekanda mobilya seçimi

Evinizin konforunu bahçenize,evinize,balkonunuza taşıyın
Havalarda ısındı,evimizden dışarı çıkma zamanı geldi.Bahçelerimiz, evimizin bir uzantısıdır.Şık,rahat,pratik mobilya seçimiyle evinizdeki konforu bahçenize taşıyabilirsiniz.
Dış mekan mobilyalarında farklı malzemelerden ürünler karşımıza çıkıyor. Rattan,teak,bambu,plastik,alüminyum,demir,çelik gibi metaller,kimi zaman da bu metallerle kombinlenen tekstiller,bahçemize,terasımıza hava katıyor. 
Bahçe mobilyası seçimi
seçimi yapılırken;bakımı,dayanıklılığı,temizliği göz önünde bulundurulmalıdır.Bakınız:Dış mekan için bahçe 
Rattan -hasır mobilyalar:Rattan,farklı tarz örgüleriyle şık,esnek,dayanıklı ve çevre dostu doğal bir malzemedir.Aşırı sıcak ve soğuk mobilyaya zarar vermez.Su ve rutubetten korumak gerekir.Aşırı rutubet küf yapabilir.
Rattan görünümlü plastik mobilyalar:Rattan örgüsüne benzer,dış mekanlar için plastik malzemeden tasarlanmış mobilyalardır.Suya,soğuk ve sıcağa dayanıklı,ekstra bir bakım gerektirmeyen mobilyalardır.Temizliği ve bakımı çok kolaydır.Yıkanabilen ve hafifliği sayesinde kolayca taşınabilen bu mobilyalar her türlü hava koşuluna dayanıklı yapısıyla bahçenizin,terasınızın vazgeçilmez bir parçası olacaktır.
Dış mekanda mobilya seçimi
Dış mekanda mobilya seçimi
Tik(teak) mobilyalar,Tik,her türlü hava koşuluna dayanıklı,değerli bir ağaç türüdür.Tik yaşayan bir ağaçtır.Tik mobilyalara bakım yağı uygulayarak,uzun süre rengini koruyabilirsiniz.Uzun yıllar boyunca özel bir bakım gerektirmeyen tik ürünlerinin temizliği de kolaydır.Kış boyunca bu mobilyaları dışarı da bırakabilirsiniz.
Dış mekanda mobilya seçimiDış mekanda mobilya seçimi
Alüminyum bahçe mobilyaları..hafif yapısı,her türlü hava koşullarına dayanıklı olması sebebiyle bahçe mobilyaları arasında tercih edilen metal  mobilyalardır.Paslanmaya karşı dayanıklıdır.Alüminyum;rattan,tik,tekstil bileşiminden de şık mobilyalar karşımıza çıkıyor.
Dış mekanda mobilya seçimiDış mekanda mobilya seçimi
Plastik bahçe mobilyaları.Çağdaş tasarımlarla ve renklerle karşımıza çıkan plastik mobilyalar,kolay temizlenebilir özellikleri ve hafiflikleriyle dış mekanlarda tercih ediliyor.
Dış mekanda mobilya seçimi
Dış mekanda mobilya seçimi
modern bahçe mobilyası
Ferjorje mobilyalar:Bahçenize romantik bir hava katmak istiyorsanız,uzun yıllar dayanıklı yapısıyla ferforje mobilyalar iyi bir tercih olacaktır.
Dış mekanda mobilya seçimi
Dış mekanda mobilya seçimi

İç mimari ve dekorasyon

Haydar Karabey Bugüne dek neredeyse kural haline getirdiğimiz bir genel tutumumuz vardı: Profil konuğu olacak Türk mimarlarını yaşlı kuşak (ya da mezuniyeti 68 öncesinde olanlar) arasından seçiyorduk. Bu kez gençler e iniyoruz. Kuşkusuz bu riskli bir karar; çünkü, Falih Rıfkı Atay m deyişiyle, bu ülkede olgunluk beyaz kıl miktarıyla ölçülür (hala). Belirli bir etkinlik alanında onay görmek ve prezidyum üyesi katına yükselmek için konuya özel daha incelikli parametre ve ölçütlerin geliştirilmediğj bir toplumda, yargılara temel oluşturacak tek verinin yaş olması doğaldır. Ancak, Modern dünya pek çok şey gibi bu geriatrik bakış açısını da tasfiye edip, mimarın kalitesini tutumlara ve ürünlerin içeriğine göre belirlemeye bizi mecbur ediyor. Karabey in profiIleştiri lme sini n nedeniyse, toplumsal kabul görmenin ilk aşamasında bulunan bir mimarın genel manzara içinde nerede konumlandığını saptamaya olanak vermesinden ötürü. Mimarın kimlik pat- tern larının hızla değiştiği bir dönemi yaşayan Türkiye, geleceği sorgulamaya Karabey gibi gençlerdi gözlemleyerek başlamalıdır. Tasarımcının mesleki, ticari, entelektüel, etik ve toplumsal sorumluluk alanlarının yeniden tanımlandığı bu değişim evresinde Karabey en iyi örnek kişiliklerden birini oluşturuyor.

6 Kasım 2012 Salı

plastik sandalye modelleri

İş stresinden kaynaklı bunaltılarımızı atmak için tercih ettiğimiz cafeler ve barlarda rahat huzurlu vakit geçirmek isteriz. Bu nedenle gittiğimiz mekanın konforlu bir dekorasyonu olması gerekiyor. Cafe veya bir bar işletmecisi iseniz gelen misafirlerinizin rahat etmesi için bir takım dekorasyon değişikliğine gitmeniz faydalı olacaktır müşteri pontansiyeli artımında oldukça faydalıdır.


bar dekorasyonu 510x377 Bar ve cafe dekorasyon tasarımları

5 Kasım 2012 Pazartesi

vitra banyo dolaplari hakkında bilgiler

hazir banyo dolaplari hakkında çok söz konuşuluyor. Bu yazımızda da hazir banyo dolaplari konusuna deyineceğiz.

tekzen banyo dolaplari ile ilgili tekzen banyo dolaplari yazımızın bölümünde sizlerle bir çok bilgiyi bildireceğiz. Ayriyeten banyo dolaplari ile ilgili daha çok yazıyı blogumuzda arşiv veya ilk sayfa kısmında görebilirsiniz. Bu makalemizde modern banyo dekorasyon ile alakalı bir çok bilgiye geniş yer vermeyi düşünüyoruz. Ayriyeten modern banyo dekorasyon yazımızın banyo dolaplari konusu ile alakasından konuşacağız.

Bitirmeden önce önceki incelemelerimizi göremeyen ziyaretçilerimiz için sitemizde hala tekzen banyo dolaplari ile modern banyo dekorasyon için bazı yazılar bulunduğunu anımsatmak iyi olur dedim. Bunun yanında bunu da söylemeliyim sitemiz modern banyo dolaplari ve hazir banyo dolaplari alanında geniş bir depoya sahiptir. En azından bir göz atın denilebilir.

modern banyo dekorasyon ilgili istediğiniz daha fazla yazıya blogumuzda inceleyebilirsiniz. Bu konuda sizler ile daha çok tekzen banyo dolaplari makalesi bölümünde geniş yer sağlayacağız. modern banyo dolaplari konumuzu da yakından alakalı olan hazir banyo dolaplari yazısı ile alakadar ileri yayınlarda daha fazla yazıya blogmuzuda geniş yer vereceğiz.

hazir banyo dolaplari makalesinde ki fikirlerinizi ve bilgilerinizi bizler ile paylaşmak için yorum yapma yerini kullanabilirsiniz. hazir banyo dolaplari konumuzda sizler için tekzen banyo dolaplari makalesinde da geniş yer vermek istedik ve bu makale alakadar daha çok konuyu sitemizde görebilirsiniz.

vitra banyo dolaplari ne işe yarar, tekzen banyo dolaplari hangi alanlarda tercih edilebilir şeklindeki merak edilenlerin yanıtlarını burada bulabileceksiniz.

Site:banyo dolaplari

4 Kasım 2012 Pazar

modern banyo dolaplari

tekzen banyo dolapları adlı incelemede yayınladığımız verileri değerlendirebilir, ankastre mutfak dolaplari için daha fazla detaya sitemizi kullanarak ulaşabilirsiniz.

modern banyo dolaplari ile alakalı olarak bunları bildirebilirim ki tekzen banyo aksesuarları konumuzla yakından ilgisi vardır ve ankastre mutfak dolaplari ile ilgili makalelerde daima tekzen banyo aksesuarları paylaşımımızda da yer vermeye çalışacağız. Ayriyetten tekzen banyo aksesuarları konusunda fikirlerini bildirmek için yorum kısmını inceleyebilrisiniz.

tekzen banyo dolaplari ilgili istediğiniz daha fazla yazıya blogumuzda bulabilirsiniz. Bu konuda sizlere daha çok tekzen banyo dolapları yazısı kısmında yer sağlayacağız. tekzen banyo aksesuarları paylaşımımızı da benzer ilgili olan ankastre mutfak dolaplari makalesi ile ilgili ileri zamanlarda daha çok yazıya blogmuzuda yer vereceğiz.

En son olarak önceki yazılarımızı görmeyen ziyaretçilerimiz için arşivimizde hala modern banyo dolaplari ile tekzen banyo dolapları için yazılar yer aldığını anımsatmak iyi olur dedim. Bununla beraber bunu da söylemeliyim ki sayfamız tekzen banyo dolapları sektöründe kapsamlı bir arşive sahip bulunmaktadır. Az da olsa inceleyin denilebilir.

tekzen banyo dolaplari ile ilgili tekzen banyo dolaplari yazımızın altında sizlere daha fazla bilgiyi bildireceğiz. Ayrıca tekzen banyo dolapları ile ilgili daha çok yazıyı sitemizde arşiv veya ilk sayfa bölümünde inceleyebilirsiniz. Bu konumuzda tekzen banyo aksesuarları ile alakalı daha fazla içeriğe yer vereceğiz. Ayrıca tekzen banyo aksesuarları makalemizin ankastre mutfak dolaplari konusu ile ilgisinden bahsedeceğiz.

modern banyo dolaplari yazısı ile alakalı olarak şimdi sizlerle daha fazla makaleyi bildireceğiz ve web sitemizde tekzen banyo dolapları konusu ile alakalı yazıları incelemek isterseniz arşiv sayfası yerini inceleyebilirsiniz. ankastre mutfak dolaplari makalemizle alakalı olan tekzen banyo dolapları makalemizde başka bir makalede daha geniş geniş yer vereceğiz.

tekzen banyo dolapları arama sonucunu burada bulabilir, ankastre mutfak dolaplari adına yapılan yorum ve incelemeleri inceleyebilirsiniz.

banyo rengi ve ofis mobilyasi ankara

mutfak mobilyasi modelleri açıklamasını yapan incelemeyi sizlerle paylaşacağız, banyo rengi kategorilerimize bakmak isteyebilirsiniz.

banyo rengi hakkında aradığınız daha çok içeriğe blogumuzda görebilirsiniz. Bu konu hakkında sizlere daha çok banyo rengi makalesi altında geniş yer sağlayacağız. ofis mobilyasi ankara konumuzu da benzer ilgili olan mutfak mobilyasi modelleri yazısı ile alakalı ileriki günlerde daha çok makaleye blogmuzuda geniş yer vermeye çalışacağız.

mutfak mobilyasi fiyat konusu ile ilgili olarak bugün sizler ile daha fazla makaleyi bildireceğiz ve web sitemizde bms banyo bataryası makalesi ile alakalı makaleleri incelemek isterseniz arşiv bölümünü kullanabilirsiniz. bms banyo bataryası yazımızla ilgili olan mutfak mobilyasi modelleri makalemizde başka bir makalede daha fazla yer vermeye çalışacağız.

koç banyo ile alakalı olarak bunları bildirebilirim ki banyo zemini içeriğimizle yakın alakası vardır ve Banyo Mobilyasi ile alakalı makalelerde daima Banyo Mobilyasi yazımızda da geniş yer vereceğiz. Ayriyetten koç banyo yazısında fikirlerini belirtmek için yorum sayfası kısmını kullanabilirsiniz.

koç banyo ile alakalı mutfak mobilyasi fiyatlari konumuzun altında sizler ile daha çok bilgiyi paylaşacağız. Ayrıca Banyo Mobilyasi ile ilgili daha fazla makaleyi blogumuzda arşiv veya ana bölüm kısmında bulabilirsiniz. Bu yazımızda mutfak mobilyasi fiyat ile ilgili daha fazla içeriğe yer vermeyi düşünüyoruz. Ayriyeten mutfak mobilyasi modelleri konumuzun koç banyo konusu ile ilgisinden bahsedeceğiz.

mutfak mobilyasi fiyatlari ile ilgili olarak şunları bildirebilirim ki mutfak mobilyasi modelleri konumuzla yakından alakası vardır ve Banyo Mobilyasi ile alakalı yazılarda daima mutfak mobilyasi fiyatlari konumuza da geniş yer vermeye çalışacağız. Ayrıca Banyo Mobilyasi yazısında bilgilerinizi bildirmek için yorum sayfası kısmını kullanabilirsiniz.

Son zamanlarin popüler konularindan olan banyo zemini ile ilgili fikirler burada. banyo zemini ile alakali ziyaretçilerimizin yorumlari ile dahasini bu adreste bulabilirsiniz.